A la carte
Vi bestræber os på at lave god mad lige fra hjertet. Samtidig går vi meget op i, at vores retter skal ligge på et niveau,
som både du og jeg kan nyde uden bekymring.
I dag serverer vi mad til alle aldre og vin fra næsten alle lande.
Vi har en god kombination af det klassiske, samt det nye nordiske køkken.
Vi bestræber os på at følge årstiden og ændre menuerne ca. hver anden måned
Forretter
Brødstegt torsk
Karamelliseret selleri creme, tørrede grønne oliven,
Grillet porre, syltet porreblomst, ramsløgs blanquette
kr. 155,-
Blæksprutte
Grillet kål, favabønner, røget vesterhavsoste-sauce,
Tørret æggeblomme, syltet strandarve
kr. 155,-
Gulbede tatar
Ristede pinjekerner, friskostcreme
Syltet sennepskorn, peberrod, friske urter
kr. 155,-
Hovedretter
Rosastegt nakke af gris & bbq bryst
Glaseret gulbede, syltet sennepskorn, fermenteret løgpuré,
Svine sauce, vadouvan olie, puffet gris, tørrede morgenfruer, tallerkensmækker, kartofler
kr. 295,-
Håndvalgt ribeye fra Grambogård
Broccoliasparges, syltede sennepskorn, fermenteret pebersauce,
Grove fritter
kr. 375,-
Helstegt fladfisk
Ristet kål m. grillet citron vinagrette, friske urter,
Brunet smør, kapers, hasselnødder,
Smørvendte kartofler
kr. 295,-
Dagens Ret
kr. 195,-
Dessert
Pistacie iscreme
Syltede vilde blåbær, vallekaramel,
Ristet pistacie, grøn skovsyre, havesyre juice
kr. 135,-
Tonkabønne iscreme
Ristet miso kage, karamelfraiche, nougatine, skovsyre, tuille, yoghurt støv
kr. 145,-