A la carte
Vi bestræber os på at lave god mad lige fra hjertet. Samtidig går vi meget op i, at vores retter skal ligge på et niveau,
som både du og jeg kan nyde uden bekymring.
I dag serverer vi mad til alle aldre og vin fra næsten alle lande.
Vi har en god kombination af det klassiske, samt det nye nordiske køkken.
Vi bestræber os på at følge årstiden og ændre menuerne ca. hver anden måned
Forretter
Ristet Havkat
Kålskud - syltet fennikel - grillet citrongel - skvalderkål - ramsløgsblanquette
Grillet porre, syltet porreblomst, ramsløgs blanquette
kr. 155,-
Grillet Blæksprutte
Hvide asparges - tørret æggeblomme - puffet gris
Fermenteret aspargessauce . vin jaune - forårets blomster
kr. 155,-
Pocherede Hvide Asparges
Håndpillede rejer - syltet asparges - dild - mynte - fermenteret aspargessauce - vin jaune
kr. 155,-
Hovedretter
Rosastegt Kalvemørbrad fra Grambogård
Grillet grønne asparges - forårsløg - ramsløgsstøv - løgkarse - grillet auberginecreme
fermenteret hvidløg - kalveglace - syltet sennepskorn - røget marv urtevendte kartofler
kr. 295,-
Ribeye Steak
Syltet senneskorn - broccoliasparges - fermenteret pebersauce - grove fritter
kr. 375,-
Meunierestegt Skærising
Kålskud - syltet fennikel - muslingesauce - ørredrogn - urter - urtevendte kartofler
kr. 295,-
Dagens Ret
kr. 195,-
Dessert
Rabarbersorbet
Rabarberkompot - sprød havre - råsyltet rabarber - luftig skovmærke - skovmærkeolie - skovsyre
kr. 135,-
Tonkabønne iscreme
Lun vaffel m brunet smør - miso karamel - syrlige urter - timut peber
kr. 145,-